Blaupunkt boombox radio BB30BT

Blaupunkt boombox radio BB30BT

Blaupunkt Boombox BB30 omogoča predvajanje glasbenih datotek iz CD diskov, SD in USB pomnilnikov, poslušanje priljubljenih radijskih postaj ter Aux povezavo. Naprava lahko shrani do 40 radijskih postaj. Napaja se preko napajalnega kabla ali baterij (niso priložene).
OEM:
5901750502385
Cena z DDV:
99,90 €
Zaloga
Na zalogi
Dobavni rok
Predvidena dobava: JUTRI
DODAJ V KOŠARICO

Ta Boombox je primeren za osebe vseh starosti. Je nenadomestljiv tako v učilnicah, kot tudi v otroških spalnicah. Odlična funkcionalnost in preprosto upravljanje omogočata, da se ta predvajalnik uporablja za predvajanje avdio knjig ter kot prenosen vir zabave za mlade in za odrasle.

 

BB30BT prenosni radio predvajalnik je najnaprednejši model v Blaupunkt Boombox ponudbi. Zahvaljujoč zmogljivemu ojačevalniku in izenačevalniku zagotavlja izredno kakovosten zvok, ponaša se tudi z izjemno funkcionalnostjo za predvajanje glasbe iz različnih virov.

 

Model ima vgrajen Bluetooth modul, ki omogoča povezavo z različnimi viri prenosnih naprav, ki so kompatibilne z zadnjo tehnologijo in predvaja glasbo, ki jo vi ali vaši prijatelji izberete med družabnimi srečanji. Tako bodo skladbe shranjene na takšnih napravah ter glasba iz različnih internetnih storitev ali internetnih radijev, veliko bolje zveneli, kot če jih poslušate preko tovarniško priloženih zvočnikov.

 

CD predvajalnik omogoča uporabnikom, da prisluhnejo avdio CD-jem in priljubljenim MP3 avdio datotekam shranjenim na CD-R.

 

BB30BT je opremljen tudi z USB/SD vhodom za prenosne medije MP3 datotek ali za poslušanje glasbe iz pomnilniških kartic kapacitete do 32 GB. Zahvaljujoč AUX vhodu lahko povežete ostale naprave z analognim avdio izhodom. Uporabniki, ki želijo biti na tekočem z novicami, ki se oddajajo preko radia, bodo nedvomno cenili vgrajen FM sprejemnik z možnostjo shranjevanja do 40 priljubljenih postaj.

 

Z uporabo izenačevalnika z vnaprej določenimi POP, ROCK, JAZZ in CLASSIC nastavitvami je mogoča prilagoditev profila zvoka glede na tip materiala, ki se predvaja.

 

Radio predvajalnik ima vgrajen ojačevalnik z impresivno izhodno močjo za takšne naprave 2 x 6 W RMS in se lahko napaja preko priloženega napajalnega kabla ali preko 6 R14 baterij (niso priložene). Ko se naprava uporablja na baterije se napajalni kabel lahko shrani v predel za baterije. Vgrajena teleskopska antena je odgovorna za dober sprejem radijskih postaj, LED zaslon prikazuje radijsko frekvenco, čas predvajanja skladbe iz CD-ja ter uro. Izhod za slušalke zagotavlja, da uporabniki lahko uživajo ob diskretnem poslušanju glasbe, ne da bi pri tem motili okolico, timer pa lahko po izbranem času samodejno izključi napravo. Nastavljiv alarm dopolnjuje funkcionalnost tega priročnega radijskega predvajalnika.

 

Tehnične specifikacije:

 • CD predvajalnik z MP3 predvajanjem
 • AM/FM radio s 40-imi spominskimi mesti
 • USB/SD vhod
 • Izhodna moč: 2 x 6 W RMS
 • Teleskopska radijska antena
 • Ura z alarmom
 • LCD zaslon
 • 3,5 mm Line-in
 • Izhod za slušalke
 • Delovanje na baterije: 6x1,5V LR14 (baterije niso priložene)
 • Napajanje: AC 230V~50Hz
 • Dimenzije: 390 x 138 x 228 mm
 • Teža: 1,96 kg

 

Sorodni izdelki
-5%
Blaupunkt_prenosni_radio_PP12WH
Stara cena z DDV:
36,90 €
Akcijska cena z DDV:
35,06 €
PRENOSNI_AVDIO_SISTEM_MB06
Cena z DDV:
149,90 €