Električni žar Blaupunkt GRS 701

Električni žar Blaupunkt GRS 701

Blaupunkt GRS701 je visoko kakovosten električni kontaktni žar, za pripravo vaše priljubljenih jedi tekom celega leta. Je izvrstna izbira za vse, ki cenijo okus hrane pripravljene na žaru in iščejo preprost način za peko vseh vrst mesa, sendvičev in prigrizkov, ki so primerni za vse priložnosti.
OEM:
5901750500992
Cena z DDV:
65,90 €
Zaloga
Ni na zalogi
Dobavni rok
Ni na zalogi. Rok dobave je lahko več kot 7 dni.
Obvesti me ko bo izdelek na zalogi:

SODOBNA TEHNOLOGIJA
Rebričaste grelne plošče z dimenzijami 23 x 34 cm, so prevlečene s posebej zasnovano plastjo, ki preprečuje prijemanje in ne vsebuje škodljivega PFOA. Enakomerno porjavitev omogoča sistem premičnega pokrova, ki je prilagodljiv na različne dimenzije hrane in zagotavlja primerno prilagajanje tudi za večje in manj pravilne oblike.

 

 

SISTEM ZA ODPIRANJE POKROVA
Možnost premikanja zgornje plošče gor in dol ter prilagajanje kota v 180° signifikantno poveča raznolikost hrane, ki jo lahko pečemo na tem žaru. Pečenje večjih količin hrane omogoča uporaba funkcije odprtega žara. Mehanizem odpiranja pokrova ima možnost blokade, kar zagotavlja, da se naprava ne bo prekomerno odpirala, kadar funkcija odprtega žara ne bo v uporabi.

 

ZDRAVA PRIPRAVA MESA
Jedi pripravljene na žaru, so primerne za vse navdušence zdrave prehrane. Rebraste grelne plošče in prevleka, ki preprečuje prijemanje, omogočajo minimalno uporabo maščobe, kar prispeva k znižanju vsebnosti kalorij pripravljene hrane. Odvečno olje in sokovi se bodo iztekali v posebno posodo. Še več, hrana pripravljena z GRS701 ne vsebuje škodljivih snovi, ki so navadno prisotni v hrani pripravljeni na žaru z ogljem, zato je naprava idealen spremljevalec za zdravo dieto.

 

 

ERGONOMIČNOST IN UGODJE
Temperatura pečenja se nastavi s preprosto dosegljivim gumbom, dve indikatorski lučki dajeta informacijo o statusu naprave. Odstranljive grelne plošče, omogočajo preposto čiščenje naprave. Držalo iz toplotno odpornih materialov zagotavlja varno uporabo. GRS701 je opremljen s snemljivimi ploščami in ne s ploščami z režami, kar preprečuje, da bi ostanki olja kapljali na grelne elemente.

 

UNIVERZALNI DIZAJN
Elegantno telo iz nerjavečega jekla bo odlična dekoracija za vsako kuhinjo. Zahvaljujoč kompaktni zasnovi, aparat ne zavzame veliko prostora in omogoča, da ga vzamete s seboj na potovanje ter uživate v izvrstnih okusih hrane, kjerkoli želite.

 

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

  • Debeli snemljivi plošči, prekriti z visoko kakovostno prevleko brez PFOA, ki preprečuje prijemanje
  • Grelni plošči z utorom za odtekanje maščobe (23x34cm)
  • Prilagodljiva kontrola temperature
  • Telo hladno na dotik
  • Telo iz nerjavečega jekla
  • Prilagodljiv tečaj omogoča samodejno prilagajanje vsem debelinam hrane
  • Lahko deluje kot odprti žar (180° odpiranja, z blokiranjem pokrova)
  • Pladenj za zbiranje odvečne maščobe
  • Napajanje 220-240V~50/60Hz,
  • Moč: 2000W